23.05.2019 ALMAN BELEDİYE BAŞKANIN’DAN ADASO’YA ZİYARET

ALMAN BELEDİYE BAŞKANIN’DAN ADASO’YA ZİYARET

ALMANYA FLENSBURG BELEDİYE BAŞKANI SİMONE LANGE ADASO’YU ZİYARET ETTİ

Almanya Flensburg Belediye Başkanı Simone Lange ve beraberindeki heyet, Adana Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette iki şehir arasındaki sanayi ilişkilerinin ilerlemesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Almanya Flensburg Belediye Başkanı Simone Lange, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Halil Elekcioğlu, Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çelik, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hacı Osman Aslan ve Flensburg Belediye Başkanı yardımcıları katıldı.  ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, ADASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire,  ADASO Yönetim Kurulu Üyeleri, ADASO Genel Sekreter Bora Kocaman ve sanayiciler ile bir araya gelen heyet iki şehir arasındaki sanayi ilişkilerinin ilerlemesi konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İki şehir dolayısıyla iki ülke arasındaki ilişkilerin her yönüyle daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, “Adana Sanayi Odası olarak bu ziyaretten çok mutlu olduk. Adana tarımıyla, sanayisiyle ve ihracatıyla göz kamaştıran, Türkiye’nin en önemli illerinden birisi. Almanya ile her türlü iş birliğine açığız. Nitekim 5-6 Kasım 2019 tarihinde Adana’da gerçekleştireceğimiz Almanya Ülke gününde de Flensburg’lu yatırımcıları ağırlamaktan memnun oluruz” dedi.

Almanya Flensburg Belediye Başkanı Simone Lange ise sıcak karşılama için teşekkür etti. Gerçekleşen sohbette bölgenin ekonomik ve sanayisi hakkında bilgi veren, Lange, “Alman ve Türkler arasından uzun ve yoğun bir ilişki var. Ben bu ilişkilerin muhafaza edilmesi ve daha ileri noktaya taşınması taraftarıyım. Dolayısıyla burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Ziyarette Almanya’nın enerji ihtiyacının petrol, kömür, doğalgaz ve nükleer enerjiden ziyade yenilenebilir enerjilerden karşılanmasına yönelik önemli çalışmalar yapıldığını belirten ayrıca enerji tedarikinin değişim süreci hakkında bilgiler veren Almanya Flensburg Belediye Başkanı Simone Lange, Adanalı sanayicileri en kısa zamanda sürede Flensburg’a gelmesi için davet etti.

23.05.2019 ALMAN BELEDİYE BAŞKANIN’DAN ADASO’YA ZİYARET
ALMANYA FLENSBURG BELEDİYE BAŞKANI SİMONE LANGE ADASO’YU ZİYARET ETTİ [Ayrıntılar]
23.05.2019 ADASO’DAN CEYHAN KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET
ADASO’DAN CEYHAN KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET [Ayrıntılar]