AB YEŞİL MUTABAKAT BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ (6 ŞUBAT 2023 SAAT: 10.00-16.30 / ADANA TİCARET ODASI )

Adana Ticaret Odası’ndan alınan yazıda, SPARK ve IDEMA işbirliğinde, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü 10.00-16.30 saatleri arasında, Adana Ticaret Odası 2. Kat Toplantı Salonu’nda "AB Yeşil Mutabakat Bilgilendirme Eğitimi” düzenleneceği belirtilmektedir.

İçeriği aşağıdaki bağlantıda yer alan ve Paris Anlaşması ve AB Yeşil Mutabakatı, AB Yeşil Mutabakat Süreci & Karbon Ayak İzi ve AB Yeşil Mutabakatının Türkiye'ye Etkileri gibi konuların ele alınacağı eğitim, EBRD Yeşil Dönüşüm Danışmanı ve Yalova Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gülgönül Bozoğlu BATI tarafından verilecektir.

Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki online kayıt formunu, en geç 2 Şubat Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

EĞİTİM İÇERİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EĞİTMEN ÖZGEÇMİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarih : 6 Şubat 2023 - Pazartesi

Saat  : 10.00-16.30

Yer    : Adana Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası 2. Kat Toplantı Salonu

(Adres: Döşeme Mah. Turhan Cemal Beriker Bulv. No: 132 Seyhan/Adana)