ABB ELEKTRİK TEDARİKÇİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ / İSTANBUL TİCARET ODASI
Duyurular

Sayın Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan yazıda; 1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Yan Sanayi Borsasının, KOBİ'lerin dış pazarlara yönlendirerek ülkemiz ihracatını hem çeşitlendirmek hem de arttırmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtilmektedir.

Bu çalışmalar arasında önemli bir yer tutan "Tedarikçi Günleri" organizasyonları, yerli ve yabancı ana sanayicilerle ülkemizdeki yan sanayi firmalarını birebir buluşturarak aralarında güçlü bağlar kurulmasını ve her iki taraf içinde müşteri portföylerinin gelişmesini sağlamaktadır. Geçtiğimiz son iki yılda Bosch, MTU, Schneider Electric, Harman, Hitachi Europe, Türk Traktör, Roketsan, Toyota Material Handling, Silverline, Baier&Michels, B&M, Munters, Proficool Fans, Autoliv, Gates Powertrain, Stackpole, Canon Bretagne, Continental, Schaeffler, Rolls Royce v.b. dünyanın önde gelen yerli ve yabancı küresel firmaları "Tedarikçi Günleri" organizasyonu için İstanbul Ticaret Odası’na gelmiş olduğu belirtilmektedir.

Söz konusu faaliyetlerin bir devamı olarak, İstanbul Ticaret Odası ve “ABB Elektrik" firmasının iştiraki ile   4 Ekim 2022 tarihinde "ABB Elektrik Tedarikçi Günü" etkinliğinin gerçekleştirilmesi planlandığı belirtilmektedir.

ABB Grubu, daha üretken ve sürdürülebilir bir gelecek için toplumun ve endüstrinin dönüşümüne enerji veren öncü bir küresel teknoloji şirketi olup Türkiye’nin en önemli elektrifikasyon projelerinde ve sanayi tesislerinde başrol üstlenmiştir. 1965’ten bu yana Dünya’nın farklı ülkelerinde ABB Türkiye’den tedarik edilmiş binlerce ürün; yüksek performans ve güvenilir, kesintisiz enerji sağlamaktadır. ABB Grubu’nun Elektrifikasyon iş kolu, trafo merkezinden prize kadar güvenli, akıllı ve sürdürülebilir ve geniş bir yelpazede ürün, dijital çözüm ve hizmet portföyü sunmaktadır.

Söz konusu organizasyon, firmanızın küresel ticarette daha etkin bir yer alması adına sizlere çok önemli bir fırsat sunmaktadır. ABB Elektrik firması satın alma yetkilileri ile yüz yüze görüşmek istemeniz halinde, aşağıda yer alan linkten 16 Eylül 2022 tarihine kadar başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Not: Söz konusu etkinlik için daha önce form dolduran firmalarımızın tekrar kayıt yapmalarına gerek yoktur.
 

Başvuru linkine gitmek için tıklayınız

 

 

//