ADASO ÜYELERİNE E-İHRACAT ANLATILDI
Haber

ADASO ÜYELERİNE E-İHRACAT ANLATILDI

 

Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Alibaba.com Türkiye Temsilcisi TradeFive iş birliği ile ADASO üyesi firmaların temsilcilerine yönelik yeni ihracat pazar fırsatları ve potansiyel müşteriler ile özel avantajlar sunan toplantı gerçekleştirildi. E-ticaret, perakende, internet ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alibaba.com Türkiye Temsilcisi TradeFive CEO'su Emrah Cora, Sakıp Sabancı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, dünyanın çok hızlı bir dönüşüm içerisinde olduğunu belirterek, tüm iş dünyasının buna adapte olması gerektiğini söyledi.

Adana'nın, ülkemizin önemli bir sanayi şehri olduğunu ifade eden Emrah Cora, "Burada en önemli unsur, konfor alanımızdan çıkmamız gerekir. Çünkü e-ticaret ve dijitalleşme, toptan ticaretin üzerine daha fazla emek koymamız gereken bir alan. Burada konfor alanımızdan çıkıp, dijitalleşme ile ilgili araçlara ve platformlara daha fazla emek harcamamız lazım." dedi.                                                                                 

TradeFive CEO'su Emrah Cora, sunumlar eşliğinde gerçekleştirdiği toplantının birinci bölümünde "Dünyanın ticarette nereye gittiğini, ticaretin nasıl dönüştüğü ve  Alibaba.com'un istatistikleri" hakkında bilgiler verdi.  Emrah Cora, toplantının ikinci bölümünde ise katılımcılara, "Alibaba.com'da nasıl mağaza açılacağı, bu mağazada nasıl talep alınacağı ve nasıl ticaret yapılacağı" konularını anlattı. Cora, "Alibaba.com'da dünyada çok sayıda ülkenin talebi yer alıyor. Burası geniş bir okyanus. Burada zaman geçirmeniz gerekiyor. Biz, işletmeleri dijitalleştirerek hizmetlerini geliştiriyor, uluslararası pazarlara taşıyacak altyapı ve çözümleri sunuyoruz." ifadelerini kullandı. Cora, ADASO üyesi firmaların temsilcilerine, Alibaba.com'a üyelik konusundaki özel avantajları da aktardı.

 

 

//