ÇEVRE MEVZUATI UYGULAMALARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla 22 Aralık 2022 Perşembe günü 13.00-17.30 saatleri arasında Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonunda “Çevre Mevzuatı Uygulamaları Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

Çevre Denetimi Yönetmeliği ve Uygulamaları, Atık Yönetmeliği, ÇED Yeterlik Belgesi Tebliğ Taslağı konularında ayrıntılı bilgilerin paylaşılacağı seminere katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkten kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

Kayıt İçin Tıklayınız

22 Aralık 2022 Perşembe

Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu

13.00 – 13.30           Kayıt