EBSO HANNOVER MESSE FUARI SEYAHAT ORGANİZASYONU HK. / 17-20 NİSAN 2023
Duyurular

Sayın Üyemiz,

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’ndan alınan yazıda, 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek “Hannover Messe Uluslararası Sanayi Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu planlandığı belirtilmektedir.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; kişi başı 980 € ile 1.320 € arasında değişen fiyatlarda belirlendiği belirtilmekte olup, fiyatlar ile ilgili detaylar ek’te yer almaktadır. (Söz konusu katılım bedeline uluslararası uçuşlar, 3 gece ev veya otel konaklaması + kahvaltı ve program kapsamındaki tüm transferler dahildir. Ayrıca, 104 € tutarındaki fuar giriş biletleri de Odamız tarafından katılımcılara ücretsiz olarak temin edilecektir.)

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olduğu ve bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şartın KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılım sağlaması olduğu belirtilmektedir. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına ödeyecekleri katılım bedellerinin % 60’ının (maksimum 45.000 TL’ye kadar) KOSGEB tarafından iade edilmekte olduğu ve katılımcıların, EBSO tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları destekten yararlanabilmeleri için gereklilik arz ettiği belirtilmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerin ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması ve gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen organizasyon bedelinin ilgili seyahat acentesinin banka hesabına yatırılması (Dekont Açıklama; EBSO Almanya İş Seyahati Ödemesi) ve dekontun (başvuru formuyla birlikte) en geç 20 Şubat 2023, Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birime gönderilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

İletişim:

Ticaret Geliştirme Birimi / Eren Ataberk

Tel: 0232 455 29 44  &  E-posta: eren.ataberk@ebso.org.tr

 

Ekler :

Önemli Notlar ve Organizasyon Detayları

Taslak Program

Organizatör Firma Banka Bilgisi

KPSGEB Yurtdışı İş Gezisi Başvuru Süreci

KOBİ Başvuru Formu ve Taahhütname

 

//