ISO 50001 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ (ENYS) STANDARDI WEBİNARI

Adana Sanayi Odası bünyesinde GIZ iş birliği ile yürütülen YESAD Projesi kapsamında 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü 14:30-15:30 saatleri arasında zoom üzerinden " ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi (EnYS) Standardı" başlıklı bir webinar düzenlenecektir.

Tüm üyelerimizin ücretsiz katılabileceği webinar Sertifikalı Uluslararası Enerji Yönetimi Danışmanı aynı zamanda ISO 50001 ve ISO 9001 Baş Denetçisi & Sertifikalı Enerji Yöneticisi Mahmut Cavit Selekoğlu’nun sunumu ile gerçekleştirilecek olup, webinarın konu başlıkları aşağıdaki gibidir:

• Ülke enerji performansımız hk. kısa bilgilendirme
  • ISO 50001 EnYS nedir?
  • ISO 50001 EnYS içeriği ve belge edinme süre ve süreçleri hk. kısa bilgilendirme
  • Kuruluşlar ISO 50001 EnYS belgesini niçin almalı?
  • Enerji yönetiminin amacı nedir? Enerji nasıl ve niçin yönetilmeli?
  • ISO 50001 EnYS kılavuzluğunda kuruluşların enerji performansı nasıl iyileşir?
  • Enerji yönetimi ve enerji verimliliği ile ilgili mevzuatlar ve mevzuatlar gereği işletmelerin zorunlulukları
  • Sorular

Katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan katılım linkini doldurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla,

Kayıt Linki İçin Tıklayınız