KILIÇDAROĞLU İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

KILIÇDAROĞLU İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen “İş Dünyası Temsilcileriyle Buluşması Toplantısına” katıldı.

Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve Adana iş dünyası temsilcileri katıldı.

Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.