MALEZYA HAKKINDA GÖRÜŞ TALEBİ

TOBB’dan alınan yazıda Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yaakob'un 6-8 Temmuz 2022 tarihlerinde ülkemizi ziyaret etmesi ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabulünün öngörüldüğü bildirilmekte olup, Heyetler arası ikili görüşmelerde gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin Birliğin görüşü sorulduğu belirtilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Malezya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 30 Temmuz 2022 mesai saati bitimine kadar Odamıza (yazi@adaso.org.tr ) iletilmesini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.