İŞBİRLİĞİ TALEBİ - BANGLADEŞ

TOBB’dan alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Bangladeş'te kamuya ait "Bangladesh Petroleum Exploration & Production Company Ltd - (BAPEX)"in, "Bangladeş'te anahtar teslimi olarak 2000 HP AC-AC VDF Tipi 5000(+) metre kapasiteli kara sondaj kulesi ve teçhizatları ile ilgili tesisler ve zorunlu yedek parçaların tasarımı, mühendisliği, satın alınması, temini, montajı, devreye alınması, test edilmesi ve sondaj sırasında her türlü bakım hizmeti" konulu uluslararası bir ihale duyurusunun yapıldığı iletilmektedir.

Söz konusu ihale bilgileri ve iletişim kişileri ilişikte yer almakta olup, anılan ihaleye ilişkin ilave bilgi için ilgili Ticaret Müşavirliği (dakka@ticaret.gov.tr) ile temasa geçilmesinin faydalı olacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

İşbirliği Talebi