SERA GAZI EMİSYON RAPORLARININ DOĞRULANMASI VE DOĞRULAYICI KURULUŞLARIN AKREDİTASYONU TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ TASLAĞI HK.

TOBB’dan alınan yazıda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yazısına atfen; Sera Gazı Emisyon Raporlarının Doğrulanması ve Doğrulayıcı Kuruluşların Akreditasyonu Tebliği'nde bazı değişikliklerin yapılması gerekliliğinin ortaya çıktığı bildirilmektedir.

Söz konusu tebliğ taslağı, mevcut tebliğ ve görüş bildirme formu ekte yer almakta olup; taslak hakkındaki görüş ve önerileriniz var ise gerekçeleriyle birlikte "Görüş Bildirme Formu"a işlenmek suretiyle, en geç 25.04.2024 tarihi mesai saati sonuna kadar Odamıza ( yazi@adaso.org.tr ) gönderilmesini rica ederiz.

Doğrulama Tebliği Taslağı ve Mevcut Tebliğ