DİJİTAL OSB BULUŞMALARI 2024 ADANA

Adana Sanayi Odası olarak Sanayi Kampüsünde ev sahipliğini yapacağımız HYF Fuarcılık A.Ş. ve Enosad (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği ) ile birlikte düzenlenecek DİJİTAL OSB BULUŞMALARI 2024 ADANA etkinliği ile ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

Dijital O.S.B. Buluşmaları, gelişmiş sanayi bölgelerinde sürdürülebilir ve verimli üretimin çözümlerini, dönüşüme öncülük eden sektör profesyonelleri ve siz değerli sanayicilerimizi bir araya getiren, ‘Sanayimizin Dijital Dönüşümüne’ rehberlik yapmayı amaçlayan danışmanlık ve uygulama etkinliğidir.

Sanayi ve ekonomiyi doğrudan etkileyecek olan Dijital OSB Buluşmaları, 8 Mayıs Çarşamba Günü 09:30 – 17:00 saatleri arasında Adana Sanayi Kampüsü (Adana Model Fabrika) Konferans Salonunda başlıyor.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için aşağıda yer alan kayıt formu linkini doldurarak giriş kaydınızı yapabilir, etkinlik günü hazırlanacak olan yaka kartınızı danışmadan alabilirsiniz.

Siz değerli sanayicilerimizi ve firma temsilcilerimizi Sanayide Dijital Dönüşüm, Enerji Verimliliği, Yalın Üretim, Yapay Zekâ, Otomasyon vb. konularda sunumların ve panellerin olacağı Dijital OSB Buluşmaları Etkinliğinde aramızda görmekten memnuniyet duyar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kayıt Formu : https://www.dijitalosbbulusmalari.com/index.php/katilim-formu/

Afiş

Tanıtım Videosu

Tarih  : 8 Mayıs Çarşamba