VERİMLİLİK DERGİSİ HK.
Duyurular

Sayın Üyemiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü’nden alınan yazda, verimlilik alanında ilk bilimsel dergi olarak yayın hayatına 1967 yılında başlayan Verimlilik Dergisi’nin yılda dört sayı (Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim) olmak üzere yayımlanmakta olduğu belirtilmektedir.

Ücretsiz ve açık erişime sahip olan dergide; verimlilikle ilgili tüm disiplinlerden gelen, araştırmaya dayalı, ulusal ve uluslararası literatüre katkı sağlayan, Türkçe ve İngilizce özgün ve güncel çalışmalara yer verildiği belirtilmektedir.

Verimlilik Dergisi’nin, 2008 yılından bu yana TR Dizin Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanında tarandığı ve derginin tüm süreçlerinin https://dergipark.org.tr/tr/pub/verimlilik  internet sayfası üzerinden yürütülmekte olduğu belirtilmektedir.

2024 yılında derginin normal sayılarına ek olarak “Productivity for Logistics” temalı ve sadece İngilizce makalelere yer verilen bir özel sayı ile yayımlanacağı ve araştırmacıların çalışmalarını, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar iletmeleri gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Verimlilik Dergisi Özel Sayı Duyurusu

 

//